STÖD & COACHING

INSPIRERA & MOTIVERA

Jag brinner för ledarskap och för att inspirera och motivera människor att utvecklas i sin profession och i sin ledarroll. Att stå vid sidan, vägleda och se individer växa utifrån sina unika förutsättningar och ambitioner ger mig mycket glädje och kraft.

INDIVIDUELLT & GRUPP

Jag arbetar med coaching, individuellt och i grupp, med aktiva, tränare, ledare, lag och ledarteam inom idrotten. Mitt arbete tar sin utgångspunkt i ett processinriktat arbetssätt och utgår alltid ifrån individen eller gruppens behov av stöd och utveckling. Det kan till exempel handla om att utveckla förmågan att leda, kommunicera och reflektera eller att hantera oro och stress. Du/ni är alltid i fokus och tillsammans skapar vi ett upplägg som passar för just dig/er.   

REFERENSER

”Susanne var inne i vårt lag under våren och arbetade med acceptans, self-compassion och att fokusera på process istället för resultat. Vi i ledarteamet fick också värdefulla tips, framför allt ändrade vi en del i vårt sätt att kommunicera med laget. Under hösten spelade vi säsongens överlägset bästa match mot serieledarna och vann, vilket gjorde att vi tog hem seriesegern. Tjejerna har framför allt blivit bättre på att hantera pressen i avgörande matcher. Det har hänt otroligt mycket på denna front om man blickar tillbaka ett år.”

Nils Blom, huvudtränare Spånga IS FK F-17

KONTAKTFORMULÄR

VI HÖRS!

Har du frågor, funderingar eller är intresserad av ett samarbete? Hör bara av dig så tar vi fram något bra tillsammans!

 

EMAIL: susanne@meckbach.se

 

TELE: 070-674 00 18

 

ADRESS: Tellusvägen 19, 138 35 Älta