UTBILDNING

ledarskapsUTBILDNING

Jag arbetar med att utveckla och skapa ledarskapsutbildning för specialidrottsförbund och föreningar inom idrotten. Under åren 2018 till 2020 var jag till exempel ansvarig för att producera och författa Svenska Gymnastikförbundets nya ledarskapsutbildning, totalt sex kurser. Min bakgrund som forskare har givit mig stor erfarenhet av att läsa och skriva forskningsartiklar samt kunskap om vetenskapliga metoder, vilket jag har nytta av när jag producerar utbildningar. Samtidigt är jag van vid att skriva för en mer allmän publik då jag även är författare till bokkapitel och böcker om ledarskap.

SKRÄDDARSYDDA

Är ni i behov av att utveckla en nuvarande utbildning eller framställa en ny? Jag vägleder processen, utvecklar befintligt innehåll och producerar nytt material. Ibland kan processen föregås av en utredning av verksamheten för att upptäcka eventuella utmaningar, som behöver inkluderas i utbildningen. Vi skräddarsyr metod och innehåll för att skapa de bästa förutsättningarna för att utbildningen ska göra skillnad i er verksamhet.  

REFERENSER

”Susanne har hjälpt Svenska Gymnastikförbundet att forma nya kurser i ledarskap, men också hitta den röda tråden genom all typ av utbildning där ledarskap finns med som ett genomgående tema. Susanne är professionell och mycket leveranssäker! Hon är bra på att samarbeta och att fånga upp frågor för att ta dem flera steg längre med ett omfattande helhetsperspektiv i kombination med verktyg för detaljstyrning. Det har varit både roligt och lärorikt att arbeta med Susanne, vi är så stolta och glada över våra nya ledarskapskurser!

Therese Flemström och Louise Nordenberg, utbildningsenheten Svenska Gymnastikförbundet

KONTAKTFORMULÄR

VI HÖRS!

Har du frågor, funderingar eller är intresserad av ett samarbete? Hör bara av dig så tar vi fram något bra tillsammans!

 

EMAIL: susanne@meckbach.se

 

TELE: 070-674 00 18

 

ADRESS: Tellusvägen 19, 138 35 Älta